Over de Auteur

2 reacties

  1. Ik heb Jac 1 keer ontmoet op de Pollinating Our Future Urban Agriculture Conferentie in Milwaukee eind februari 2008.
    http://growurban.org/
    Ik stond in de rij bij het avondeten en raakte in gesprek. Van diverse kanten werd mij later verteld dat ik de ''paus'' van de urban agriculture had gesproken. Ik vroeg Jac wat precies zijn definitie van urban farming was en hij antwoordde dat hiermee ook boeren rond de stad bedoeld werden (ik meen 25 mile). Wij kwamen toen gezamelijk tot de conclusie dat misschien wel meer dan de helft van de boeren in Nederland urban farmer is, ook al weten ze dat zelf waarschijnlijk (nog) niet.

  2. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
    vakantiehuis dordogne

Laat een reactie achter