Heerlijk Vers enquête ‘Direct van de boer’

0

Waar kopen we lekker en gezond voedsel van producenten uit de regio? Startup Heerlijk Vers ontwikkelt een website waarop je kan vinden waar in je omgeving je direct bij boeren producten kan kopen. Om begin 2011 een goede website te lanceren, hebben ze jouw informatie nodig. Help door een korte online enquête met zes vragen in te vullen op http://www.surveymonkey.com/s/Q55X22Y

Heerlijk Vers wordt een website waarop je alle informatie kan vinden die je nodig hebt om direct bij boeren, kwekers en imkers bij jou in de buurt producten te kopen. Je kan er vinden welke boeren bij jou in de buurt gezonde en duurzame producten produceren en direct aan jou aanbieden. Met een korte stop als je met de auto onderweg bent of tijdens een fietstochtje in het weekend kan je zo lekker voedsel kopen en ook zien waar het vandaan komt. Heerlijke producten voor jou en een eerlijke prijs voor de boer.

www.heerlijkvers.nl komt in het begin van 2011 in volledige vorm online voor Zuid-Holland en daarna voor heel Nederland. De website is een eerste stap in de ontwikkeling van innovatieve tools, media en nieuwe vormen van productverkoop die de relatie tussen de consument in de stad en producent in het omliggende platteland faciliteren. Heerlijk Vers is dan ook op zoek naar enthousiastelingen, partners en organisaties om deze ambitie samen mee vorm te geven. Kijk om op de hoogte te blijven op www.heerlijkvers.nl , maar vul eerst even de enquête in op http://www.surveymonkey.com/s/Q55X22Y .

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties