Praktische info voor bezoekers – ERGroeit 2017

0

Komende zaterdag is het weer zover: ERGroeit! Wij hebben er zin in. Jij ook? Hieronder vatten we alle praktische informatie nog even samen.

Voorbereiding & kaartverkoop
Heb je nog geen kaartje? Je kunt tot ’s ochtends voor aanvangsttijd je kaartje online kopen en printen. Of je kunt aan de deur een kaartje kopen. Let op: alleen contant betalen (en liefst gepast). Houd er wel rekening mee dat er een rij kan zijn bij de kaartverkoop, dus kom op tijd!

aankondigingerg17Bekijk vooraf het workshopprogramma en het tijdsschema en maak per ronde een keuze uit het programma. Op de dag zelf kun je na binnenkomst aan de workshoptafel in de hal voor elke ronde een workshop kiezen. Zijn de workshops vol, kun je een alternatief kiezen.ProgrammaERGroeit2017

De dag zelf
Je bent welkom vanaf 9.15 uur als de deuren officieel open gaan voor publiek. Heb je al een kaartje, laat deze scannen (rechterrij) en loop meteen door naar binnen. Aan de workshoptafel pak je een kaartje voor de workshops die je wilt volgen. Vervolgens heb je tot 9.45 uur de tijd om de infomarkt te bekijken.

Om 9.45 uur wordt het festival geopend met een kort welkomstwoord en om 10 uur begint de eerste workshopronde. Na een korte plas- en wisselpauze begint om 11.15 de tweede workshopronde. Om 12.15 is er lunch in de aula en gelegenheid om de infomarkt te bezichtigen. Kinderen zijn welkom bij het dagvullende kinderprogramma, dat parallel loopt aan de workshoprondes. De lunch kun je samen met je kinderen genieten.

Lunch
Dit jaar wordt de lunch verzorgd door Sarah Stolk en Peter van den Berg. Ze serveren verschillende vegetarische soepen met ook genoeg veganistische opties. De lunch is no-waste; dat betekent dat alle groente van de vuilnisbak is gered. Dit omdat ze te rijp zijn, plekjes hebben of er gewoonweg geen afzetmarkt voor is. Daarbij is er brood van de Bakkerswerkplaats, koffie van Schot en thee van Rotterdamse Munt.

Na de lunch om 13.45 is de derde workshopronde. Om 14.45 is het officiële programma afgelopen en kun je vol inspiratie weer op huis aan!

ERGroeit voor groene initiatiefnemers
Ben je initiatiefnemer van een tuin of ander groen vrijwilligersproject? Dan is het speciale programma ‘Samen groeien‘ dat ERGroeit dit jaar met IVN Groen Dichterbij aanbiedt iets voor jou.

En wil je een ERGroeit workshop meenemen op locatie bij jouw initiatief? Dan kun je je op het festival opgeven voor een gratis workshop via het programma ‘ERGroeit de wijk in‘ dat we in samenwerking met De Groene Motor organiseren.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties