Lancering Vereniging Eetbaar Rotterdam

0

UITNODIGING
Picknick op 20 juni in het Haka-gebouw, Rotterdam

Eindelijk is het dan zover! Vanaf 20 juni zal expertisegroep EETBAAR ROTTERDAM haar activiteiten als VERENIGING voortzetten en verder uitbreiden. Om dit te vieren nodigt het oprichtingsbestuur je die dag van harte uit voor de feestelijke lancering.

Tijdens een heuse stadspicknick worden de doelstellingen van de kersverse vereniging nader toegelicht en kun je je als lid registreren. De picknick vindt plaats op 20 juni in het Haka-gebouw, Vierhavenstraat 38-40, Rotterdam en duurt van 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Zoals je zult begrijpen is lidmaatschap van VERENIGING EETBAAR ROTTERDAM vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Graag willen we dat je je actief inzet. Je kunt je aansluiten bij een op te richten werkgroep, hiertoe zelf het initiatief nemen of andere ideeën aandragen hoe stadslandbouw via de vereniging verder in Rotterdam kan worden gestimuleerd.

De picknick is kosteloos en voor de basisingrediënten wordt gezorgd. Wel vragen we je zelf een lokale lekkernij mee te nemen. 

Je kunt je hier voor de picknick aanmelden.
Het oprichtingsbestuur bestaat uit Paul de Graaf, Bas de Groot, Jos de Krieger, Césare Peeren, Jan-Willem van  der Schans en Rien Bongers. 
Wij zien uit naar je komst!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie. Neem dan contact op met Jos de Krieger, secretaris van de vereniging, via 06-50616804 of per e-mail, of met Rien Bongers van Het Portaal, via (010) 270 94 65 of per e-mail.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter