Symposium Ruimte voor Stadslandbouw in Rotterdam

0

Eetbaar Rotterdam organiseert dit najaar het symposium “Ruimte voor Stadslandbouw in Rotterdam“.

Het symposium zal plaatsvinden op 5 december en gaat in op de vraag welke typen stadslandbouw waar in de stad een plek kunnen vinden, welke partijen daar een rol in spelen en hoe dat sociaal, ruimtelijk, economisch, ecologisch en milieutechnisch bij kan dragen aan een meer leefbare en duurzame stad. Doel van het symposium is uiteenlopende partijen uit de stad en uit de landbouw bij elkaar te brengen om tot nieuwe samenwerkingsverbanden te komen.

Meer informatie in de uitnodiging. Ook zullen er op deze website in aanloop naar het symposium regelmatig updates zijn over de inhoud.

Het symposium is gebaseerd op het gelijknamige onderzoek van Paul de Graaf Ontwerp & Onderzoek in samenwerking met Bas de Groot (UIT JE EIGEN STAD), Jan Willem van der Schans (LEI/WUR), Jos de Krieger en Cesare Peeren (2012architecten) en Nicole Hoven (Rotterdamse Oogst) en met een financiële bijdrage van het Stimuleringsfonds voor Architectuur.

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door: Stimuleringsfonds voor Architectuur, vereniging Eetbaar Rotterdam, InnovatieNetwerk, DCMR, ministerie van ELenI, Rotterdams Milieucentrum, Programmabureau Duurzaam en Het Portaal.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties