Morgen ALV

0

De algemene ledenvergadering (ALV) morgenavond markeert het 1-jarig bestaan van de vereniging Eetbaar Rotterdam. Actief sinds 2007 als expertisegroep besloten we in 2010 om de kring te verbreden en verder te gaan als vereniging. Hoewel dit nog langzamer gaat dan we hadden gehoopt, zijn er toch veel mooie dingen gebeurd, zoals de toegenomen rol van stadslandbouw in het gemeentelijk beleid en natuurlijk het Eetbaar Rotterdam Filmfestival, dat zonder de inzet van onze leden nooit tot stand was gekomen.

Morgenavond praten we over het afgelopen jaar maar vooral over hoe we verder gaan. Een uitgelezen moment om in te stappen en actief betrokken te worden bij het stimuleren van de stadslandbouw in Rotterdam.

Wordt vandaag nog lid en praat morgen mee.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties