Natuurlijk plaagbeheer – ERGroeit 2017

0

Slakken, bladluizen, rupsen… argh! Van Rutger Spoelstra leer je hoe je kunt omgaan met plagen in je tuin, zonder chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Bij natuurlijk plaagbeheer doen we dit door te streven naar een balans in je tuin; een natuurlijk evenwicht.

We bekijken verschillende manieren om zo’n evenwicht te bereiken, zoals: aantrekken van natuurlijke plaagbestrijders, de bodem verbeteren, observeren en reageren, diversiteit, de juiste plant op de juiste plaats. Ook leer je wat te doen bij plagen om de schade aan je oogst beperkt te houden. En er is natuurlijk ook ruimte in de workshop voor jullie vragen.

Rutger Spoelstra is architect, permacultuur ontwerper en docent.

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Natuurlijk plaagbeheer

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties