Dit weekend: Zaait!

0

Ook dit jaar zal Eetbaar Rotterdam weer aanwezig zijn op Zaait! Eetbaar Rotterdam peilt de voortgang van de stadsboerenstand op Eetbaar Katendrecht. Wat ontkiemt er (en wat niet)? En welke potentie ligt nog onbenut?

Daarnaast kun je nu al komen meedenken over de volgende editie van ER Groeit in maart 2014.

 

Rotterdamse Oogst Zaait!

Op Luilakdag schudt Katendrecht het voorjaar wakker! Tijdens het voorjaarsfestival Zaait! strijken stadse boeren, burgers en buitenlui neer op en rondom het Deliplein op de Kaap. Pril voorjaarsgroen, groen (en auditief) kattenkwaad, gewroet en geknor brengen Varkenoord en Karnemelkseland weer tot leven. Wat een Feijen Oordt!

Met de Rotterdamse Moes- & Nutsplantenmarkt, de stadse tuinmarkt,  regionale lekkernijen en Kaapse hoogstandjes op het Schafthof, stadsboeren, de Geen Woorden Maar Zadenbibliotheek, EHBT, groen kattenkwaad, de Chinese Moestuin, Varkenshuis Rotterdam en muzikaal vertier van lokaal talent.

Zaai je mee?

Programma

Zaterdag 18 mei

09:00-10:00 Luilak op de Kaap

09:30-10:30 Ontbijt op de brug

10:00-17:00 Festival Zaait!

Een overzicht van de activiteiten en het programma staat hier.

Locatie: Deliplein en Rijnhavenbrug, Katendrecht.
routebeschrijving

Toegang: Het Zaait!-evenement is gratis toegankelijk.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter