ER Groeit: Eigen teelt in de stedelijke omgeving – van vensterbank tot volle grond

0

Tijdens deze interactieve lezing leer je over de basisprincipes van de permacultuur ontwerpvisie en krijg je de handvaten om te onderzoeken welke teelt mogelijkheid het best bij jou past. Of je nu alleen een balkon hebt, een tuin op het noorden of zelfs helemaal geen grond, er is altijd een mogelijkheid te bedenken om toch met je eigen teelt bezig te zijn.
Naast een theoretisch gedeelte, is er ruim tijd ingepland voor praktische vragen van deelnemers.

Natuurlijk op Zuid is het bedrijf van Ragnhild Diepens: permacultuurontwerper, tuincoach en stadsboerin. Ragnhild vind kennisoverdracht een belangrijk goed en werkt graag mee aan het bevorderen van telen binnen de stadsgrenzen. Actuele projecten van Natuurlijk op Zuid zijn: het Hugohof (buurtplantsoen project), de Streep (ecologisch beheerde, eetbare bosstrook in het Zuiderpark), tuinverbinder bij Simeon en Anna en beheerder van de Botanische tuin Afrikaanderwijk

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter