Welkom bij de Vereniging Eetbaar Rotterdam!

0

Welkom op onze nieuwe blog, de thuisbasis van de vereniging Eetbaar Rotterdam, die zondag 20 juni feestelijk is gelanceerd.

Een nieuwe stap in de ontwikkeling van Eetbaar Rotterdam en in de ontwikkeling van dit blog als bron en doorgeefluik van kennis over stadslandbouw.

Meer informatie over de vereniging en hoe u lid kunt worden, vindt u in het menu bovenaan de pagina onder de tabs ‘Eetbaar Rotterdam’ en ‘Lid worden

De vereniging zal zich richten op ontwikkelen van de stadslandbouwcultuur in Rotterdam met activiteiten en het verzamelen en verspreiden van kennis. De blog zal hier verslag van doen maar daarnaast en in samenhang daarmee de ontwikkelingen op gebied van stadslandbouw wereldwijd blijven volgen en van commentaar voorzien.

De nieuwe opzet van de blog biedt nog ruimte voor ontwikkeling. In de geest van de verbreding die we met de vereniging willen bereiken, zal ook de blog,  naar wij hopen, door inzet van leden rijker, actueler en diepgravender worden.

Beelden bij dit artikel zijn van de lanceringspicknick van de Vereniging in het HAKA-gebouw en zijn gemaakt door Rien Bongers. Een uitgebreider verslag volgt.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties