ERGroeit 2016: Stekken en vermeerderen

0

Al eeuwenlang worden planten, struiken en bomen vermeerderd. Er zijn allerlei manieren beschikbaar, varierend van bladstekken tot afleggen. Maar bij alle manieren weet je zeker dat je dochterplant een kopie is van de moeder. In dit uur leer je de voordelen van stekken en vermeerderen, de technieken waarmee je dit kunt doen en je krijgt een korte demonstratie. Je krijgt op papier mee welke technieken geschikt zijn voor welke plant.

Marianne Bakelaar is groencoach en werkt onder andere voor Creatief Beheer als tuinbeheerder. Tevens geeft ze educatie in planten vermeerderen, borders samenstellen en schilderachtig tuinieren. Ze is coach voor mensen die graag met hun tuin aan de slag willen, maar door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer zien. Marianne’s missie: “Ik leer je het maximale uit je stukje grond te halen”

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties