Groenpas Sponsoring Gimsel Rotterdam

0

Zoals u wellicht heeft vernomen is Eetbaar Rotterdam sinds juni van dit jaar een Vereniging. Hiervoor waren wij een klein groepje bijeen geraapte individuen die Stadslandbouw prive maar vaak ook zakelijk een warm hart toe droegen. Deze nieuwe stap heeft nog al wat consequenties en als penningmeester kan ik zeggen; ook financieel.

Natuurlijk hebben we de contributie van de leden, maar hopelijk naar gelang onze activiteiten ook subsidies, schenkingen en sponsoring. Zo hebben we voor de notariële oprichting en de lancering van onze vereniging op 20 juni in het HAKA-gebouw een sponsoring gekregen van de Gimsel uit Rotterdam die is verbonden aan de Groenpas.

foto Rien Bongers (het-Portaal)

foto: Rien Bongers

Deze Groenpas heb ik namens Eetbaar Rotterdam vorig jaar in ontvangst mogen nemen.

Morgen 1 september as. zal de Vereniging Eetbaar Rotterdam het 1  jarig bestaan van de Groenpas wederom meevieren bij de Gimsel in de Groene Markt Passage door een presentatie te geven over haar doelstellingen, toekomstplannen en het begrip Stedelijke Kringloop. Dit laatste met Life Action!

Mocht u interesse hebben in de Vereniging en bent u Groenpasdeelnemer dan treft u ons morgen avond. Zo niet dan kunt u ons ook tegenkomen bij het Rotterdams Oogst festival in het weekend van 18 september of neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@eetbaarrotterdam.nl

Bas de Groot

Penningmeester Eetbaar Rotterdam

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties