Efficiënt kweken: het maken van een teeltplan – ERGroeit 2017

0

Leer van Ragnhild Diepens hoe je een teeltplan kan maken voor een groentetuin. Of je nu 10 of 10.000 m2 tot je beschikking hebt, een goed teeltplan zorgt voor een efficiënte benutting van de grond. Je leert wat je nodig hebt om te beginnen en waar je rekening mee moet houden met de indeling van groenten. Natuurlijk is er tijd voor vragen en input voor je eigen teeltplan.

Er worden geen hand-outs uitgedeeld, dus neem je eigen notitieblok/pad/laptop mee.

Natuurlijk op Zuid is het bedrijf van Ragnhild Diepens: permacultuurontwerper, tuincoach en stadsboerin. Ragnhild vindt kennisoverdracht een belangrijk goed en werkt graag mee aan het bevorderen van telen binnen de stadsgrenzen: “Permacultuur is voor mij een heel logisch ontwerpsysteem en ik geloof erin dat het voor veel problemen een oplossing biedt. Ik wil deze kennis met anderen delen en denk graag mee. 

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties