ERGroeit 2016: Efficiënt kweken; het maken van een teeltplan

0

Als je groente kweekt, hebt je niet altijd de beschikking over eindeloos veel ruimte. Hoe kleiner de ruimte, hoe nuttiger je die ruimte wil benutten. Tijdens deze lezing leer je de voordelen kennen van het maken van een teeltplan. Een teeltplan waarbij je niet alleen in de tijd je grond optimaal benut, maar ook in oppervlakte en ruimte.

Natuurlijk op Zuid is het bedrijf van Ragnhild Diepens: permacultuurontwerper, tuincoach en stadsboerin. Ragnhild vindt kennisoverdracht een belangrijk goed en werkt graag mee aan het bevorderen van telen binnen de stadsgrenzen: “Permacultuur is voor mij een heel logisch ontwerpsysteem en ik geloof erin dat het voor veel problemen een oplossing biedt. Ik wil deze kennis met anderen delen en denk graag mee.”

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties