Cateringa & Kompanen zijn terug op ER Groeit!

0

Vorig jaar kon de stadsboer bij de “Stadslunchbouw” in z’n schuurtje eten wat hij zelf verbouwd en ingemaakt had. Dit jaar staat “Wat Groeit er in de Keuken” centraal, waarbij we het ER-netwerk verder laten ontkiemen en fermenteren. Ook kijken we naar “Wat Groeit er tussen Mensen”, want Cateringa houdt van samen. Samen werken, samen brengen, samen delen, samen eten…

Voor deze lunch hebben de Kompanen kiempjes geplant, groenten ondergedompeld, kolen geslagen, plantsoenen beroofd en zuivels geperst. Vers gebakken broden, gefermenteerde groenten “Uit je Eigen Stad” en andere heerlijkheden die in je huis kunnen groeien en kiemen staan naast schalen met smakelijk uitziende aarde op tafel. Kefir en huisgemaakte citroenlimonade zorgen voor een levendige borrel.

Maar alles moet natuurlijk wel eerst eerlijk gedeeld worden… Met je handen, liefst schoon gewassen…

Cateringa & Kompanen is een enthousiast conceptueel catering collectief van creatievelingen en makers uit Rotterdam, met een passie voor goed eten. We verzorgen graag eet-ervaringen waarbij lekker eten niet alleen het doel is, maar meer een beleving. Een manier om te ontmoeten, te prikkelen, interactie en discussies uit te lokken. Voor elke opdracht en locatie wordt een passend concept ontwikkeld. Het resultaat is elke keer anders, altijd lekker, informeel en vooraf uitvoerig getest op menselijke proefdieren.

Projecten in het verleden behelzen alles van de Naakte Groenten workshop, Blaadjes eten, een AlgenBar, het Duizelmaal, EHBO (Eerste Hulp bij Onsmakelijkheden) tot het zelfgebouwde Liefde Gaat Door De Maas-restaurant. In hun normale leven zijn de Kompanen o.a. kunstenaar, sociaal ontwerper, kok, tuinvrouw, duizendpoot en architect. Het eten dat over is, wordt gebruikt in de Cateringa restjeskeuken. De meest geslaagde recepten komen online te staan.

Meer Cateringa & Kompanen, mét mooie plaatjes?

Volg ons op Facebook of kijk op onze website.  We zijn natuurlijk ook te mailen via info@cateringa.nl

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter