Gemeente Rotterdam presenteert visie stadslandbouw

0

Op de ochtend van het R’damse Oogst Festival hield de gemeente een symposium over stadslandbouw, Food & The City, waarbij de Notitie Stadslandbouw van de dienst dS+V werd gepresenteerd.

De nieuwe wethouder voor RO Alexandra van Huffelen was erbij . Zij zei onder meer dat er wat haar betreft binnen een half jaar een binnenstedelijke productietuin komt en dat zij die wil openen. Als Eetbaar Rotterdam zijn we erg blij met de toenemende aandacht vanuit de gemeente voor stadslandbouw, die nu ook een plaats in het beleid lijkt te gaan krijgen. We kijken uit naar de eerste professionele stadsboerderij.

Annemiek Fontein, Kees van Oorschot (dS+V) en Jan Willem van der Schans (ER) op Food & The City

Zie een kort verslag op Cineac Milieutelevisie (start bij 16:43 – na  het verslag van het R’damse Oogst Festival) met onder meer Jan Willem van der Schans (van ER maar hier als vertegenwoordiger van Wageningen Universiteit geinterviewd) en Annemiek Fontein die de bijeenkomst vanuit dS+V heeft geinitieerd.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties