Rapport ‘Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’ verschenen

0

Een belangrijke eerste stap in het Living Lab dat binnen het Europese EdiCitNet project wordt uitgevoerd is het ‘zelfonderzoek’ dat Groene Groeiplekken heeft gedaan naar samenwerking tussen en bestendiging van groene (voedsel)initiatieven. Het ‘zelfonderzoek’ is vastgelegd door Rutger Henneman met medewerking van Wageningen Universiteit, op basis van sessies en tweegesprekken tussen in totaal 34 initiatieven. Dit is door Rutger geanalyseerd en de resultaten daarvan zijn nu beschikbbaar.

Het rapport van het zelfonderzoek van groene (voedsel)initiatieven is hier te lezen: Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’. en dient als basis voor een gesprek met de initiatieven over verschillende handelingsperspectieven die uit het onderzoek naar voren komen (oftewel: wat gaan we doen?).

Een leeswijzer en meer over het onderzoek en het vervolg vindt u hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties