Start een buurtmoestuin met de buurtmoestuin toolkit

0

Op een groenstrook in het Amsterdamse stadsdeel Zuideramstel komt buurtmoestuin De Trompenburg. Een initiatief van buurtbewoner Auke Bakker.

Om meer mensen te inspireren tot het opzetten van (buurt)moestuinen zijn we alvast begonnen met het opzetten van een website. Deze is nog volop in aanbouw, maar er is al veel te ‘halen’, zoals een moestuin-toolkit waarmee iedereen zelf aan de slag kan om ook een Buurtmoestuin op te zetten, een effectief middel om de mogelijkheden van een eigen Buurtmoestuin te onderzoeken.

Het domein waar de website over draait is buurtmoestuin.nl. Het doel daarvan is dat zoveel mogelijk Buurtmoestuinen in Nederland worden opgericht en dat ze een plaatsje krijgen op deze nationale website.
Ieder wordt van harte uitgenodigd om samen met ons aan de slag te gaan.
Vragen kunt u aan ons stellen via de contactpagina op de website.

Auke Bakker

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter