Een (eetbare) uitnodiging

0

Eetbaar Rotterdam is nu een half jaar een vereniging, en bij een vereniging horen leden. De reden om als vereniging verder te gaan was vooral om meer mensen bij het werk van Eetbaar Rotterdam te betrekken dan de 6 leden van de expertisegroep.

De leden moeten de vereniging inhoud geven door het organiseren van activiteiten rondom het thema stadslandbouw. Nu blijkt dit niet altijd erg makkelijk te zijn. Daarom wil het bestuur ieder (potentieel) lid uitnodigen om aan te schuiven bij onze bestuursvergadering van 14 januari as. van 9.00 tot 10.30.

Op de agenda staat deze keer:

– welke activiteiten gaan we in 2011 organiseren

– hoe kunnen leden meer betrokken worden bij de vereniging

– lopende actiepunten
– datum en agenda voor ALV

Wie zin en tijd heeft om aan te schuiven is welkom om een mail te sturen naar secretaris@eetbaarrotterdam.nl. Vermeld in je e-mail naam, telefoonnummer, of je al lid bent (of wilt worden) en waarom je aan wil schuiven.

We reserveren een plek voor 3 mensen.

Met vriendelijke groet namens Vereniging Eetbaar Rotterdam

Bas de Groot

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties