Blog kleinschalige volkstuin projecten in een urbane omgeving

0

De kunstenaar Annechien Meier is een blog begonnen:
http://annechienmeier.blogspot.com/. Hierop is een fotoverslag te vinden van haar onderzoek naar kleinschalige volkstuinen/stadslandbouw in Havana, Cuba. Op dit moment maakt zij een documentaire over dit project.
Haar blog is ook uitgangspunt voor een nieuw project:
“Met dit blog wil ik op nationaal en internationaal niveau informatie uitwisselen en in contact komen met concrete voorbeelden van kleinschalige volkstuin projecten in een urbane omgeving. Het betreft hier het onderzoek naar nieuwe en bestaande mogelijkheden op gebied van permacultuur, daktuinen, balkontuinen, eetbare bloemen en uitheemse gewassen.

Onverwachte slaplantjes in uw straat gezien of andere voorbeelden? Graag nodig ik u uit deel te nemen aan dit blog of u kunt foto’s en tekst sturen naar annechienmeier@gmail.com”

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter