ER Groeit: Rotterdamse Vlier

0

In de parken en tuinen van Rotterdam groeit iets lekkers: vlier. Deze plant staat van oudsher bekend om zijn geneeskrachtige werking en bijzondere smaak. Tijdens deze workshop laten David en Judith de deelnemers kennismaken met drankjes van Rotterdamse Vlier. Ze leggen uit hoe je deze zelf kunt maken en laten je verschillende varianten proeven. En ze zetten je aan de slag: samen met de andere deelnemers breng je de vlierstruiken in kaart. Met deze plukkaart ga je straks goed voorbereid het seizoen in.

Judith en David maken drankjes van vlierbloesem en vlierbessen die ze plukken in en rond Rotterdam. Het is in eerste instantie een hobby, maar de reacties die we kregen op onze drankjes zijn zo positief dat we graag meerdere mensen willen laten proeven van al het lekkers dat je van een vlierstruik kunt maken. Zin in een voorproefje? Kijk dan verder op www.rotterdamsevlier.nl!

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter