Help Heerlijk Vers aan budget

0

Heerlijk Vers heeft samen met Eetbaar Rotterdam een subsidie-aanvraag gedaan bij LNV, maar deze is helaas afgewezen. Om toch het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen hebben we jullie hulp nodig! Bij deze de oproep van Heerlijk Vers:

“Ik heb jouw stem nodig. Ik doe met Heerlijk Vers mee aan de Unique Ambition Challenge! Mijn ambitie met Heerlijk Vers is om lokaal voedsel dichter bij de consument te brengen met innovaties die de stad-land relatie faciliteren. De eerste stap is de website www.heerlijkvers.nl waarop je kan vinden waar je direct bij boeren producten kan kopen. Met de prijs van de Challenge (€50k) komen een succesvolle lancering en nieuwe innovaties dichterbij. Stem dus nu met je Twitter, Facebook, Hyves of LinkedIn account op http://bit.ly/i2PgPC .

De top10 met de meeste stemmen op 4 december wordt uitgenodigd voor een pitch voor de jury en maakt kans op de prijs van €50k. Help Heerlijk Vers dus binnen 5 dagen naar meer dan 500 stemmen door dit bericht te mailen, bloggen, Twitteren en Hyven naar je vrienden, collega’s, familie en bekenden. Krijgen we met z’n allen 500 stemmen voor elkaar?”

Bij voorbaat dank, namens Heerlijks Vers en Eetbaar Rotterdam!

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties