ERGroeit 2016: Van tuin tot tafel

0

René Verstraeten heeft het zelf verwerken en op tafel zetten van je oogst tot levensstijl verheven. Dit als basis voor een duurzaam en gezond leven. René weet hoe je in allerlei situaties (van flatje tot grote moestuin) toch altijd zeker deels in je eigen lekkere eten kunt voorzien. In deze workshop neemt hij je aan de hand op de weg naar deze levenswijze en laat zien dat het allemaal niet zo moeilijk is.

René Verstraeten is een tuinder is die graag en goed kookt. Ooit begonnen met een zelfvoorzienende moestuin heeft hij de afgelopen 25 jaar als biologisch tuinder op verschillende plekken gewerkt. Hij heeft ook veel ervaring in het overbrengen van  zijn kennis en geeft met Etenswaardig ook cursussen en workshops.

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties