Wildplukwandeling – ERGroeit 2017

0

Wat? Kun je dit plantje eten? En die ook? Bramen plukken lukt makkelijk en dat brandnetels eetbaar zijn, wist je vast ook al. Maar in de natuur en zelfs midden in Rotterdam is er heel veel eetbaars te plukken. Elk seizoen heeft zijn eigen lekkernijen. Ga mee met Bosbaas op dit voorproefje van een wildplukwandeling!

We wandelen in anderhalf uur rondom het terrein van ERGroeit waar Edwin je laat verbazen over al het lekkers wat daar groeit. Je zult nooit meer hetzelfde kijken naar al dat groene spul waar je normaal achteloos aan voorbij loopt! Je leert wat je kunt eten, wat je beter kunt laten staan en waar je op moet letten bij wildplukken.

Edwin Cornelissen alias Bosbaas, geeft leuke en interessante wandelingen en workshops over eetbare wilde planten en paddenstoelen. In berm, bos, duin, hei, weiland, stadspark weet hij overal lekkers te vinden!

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties