Zelf composteren in huis of (buurt)tuin – ERGroeit 2017

0

Een introductie voor mensen met of zonder tuin. Iedereen die zelf kookt, een plant of tuin heeft, heeft ook groen-afval. In Rotterdam gaat dit meestal bij het gemengde afval naar de vuilverbranding. Zonde. Met een beetje ruimte en moeite maak je je eigen compostfabriekje, kun je dit interessante proces zelf zien gebeuren en heb je als resultaat vers voedsel voor je balkonplanten of tuin.

In deze introductie maak je kennis met composteren; wat het is en waarom het een goed idee is. Er worden verschillende manieren om je afval te verwerken getoond. Zo kun je ontdekken welke manier het beste bij jouw huishouden of (buurt)tuin past. Wil je in jouw buurt(tuin) samen composteren? Meld je aan voor een cursus ter plaatse.

Caroline de Vlaam (Compostclub): “Iedereen heeft organisch afval. Zeker als je een tuin hebt, is zelf composteren interessant en leuk om te doen. Het is een belangrijk onderdeel van de kringloop in je tuin en huishouden.”

Zelf composteren in huis of (buurt)tuin

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties