Voorpret ERGroeit met het Programmaoverzicht

0

OK, je komt naar ERGroeit, maar welke workshops ga je volgen? Maak alvast je keuze aan de hand van het Programmaoverzicht : het overzicht van welke workshop waar en wanneer plaats vindt. Meer info over de workshops vind je in het Workshopoverzicht. En wil je je kinderen meenemen is er ook een parallel kinderprogramma. Kaartjes hiervoor koop je hier.

Van tevoren is het niet mogelijk te reserveren voor workshops, maar op de dag zelf kun je na binnenkomst je eigen programma van drie workshops samenstellen aan de Workshoptafel met behulp van gekleurde briefjes die toegang geven tot de workshop.

Lees meer over de dag op de Startpagina ERGroeit

Download het Programmaoverzicht met tijden en locatie workshops hier

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties