John Thackara in het NAi

0

Donderdag 18 maart geeft John Thackara een lezing in het NAi over “Design in a complex world”, naar aanleiding van het verschijnen van het boek Plan B. Voor ontwerpers is er voorafgaand een master class. In zijn visie op ontwerp speelt stadslandbouw een belangrijke rol, wat onder andere blijkt uit de aandacht die hij hieraan besteedt in zijn Doors of Perception nieuwsbrief en in door hem georganiseerde events als DOTT07 en City EcoLab.

John Thackara tijdens het Foodprint Symposium van Stroom

Een aanrader. Helaas kan ondergetekende er niet bij zijn want zit dan met stadsboer in spe en mede-blogger Bas de Groot in het vliegtuig naar de States voor een 9-daagse excursie langs stadslandbouwprojecten (in verband met een KIGO-project – zie ook hier), waar ik me overigens erg op verheug.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter