ERGroeit: Turkse Sarma en Linzen Kofte

0

Samen maken we Sarma, naar gebruik van het Zwarte Zee gebied en een Kofte van linzen. Je leert hoe je deze echte Turkse specialiteiten straks zelf kunt maken met de groenten uit je eigen tuin en het resultaat serveren we bij de lunch, zodat iedereen ervan mee kan genieten.

Door de Stadslandbouwdames uit Schiebroek-Zuid.

Stadslandbouw Schiebroek ligt vlak buiten het centrum van Rotterdam. Hier worden allerlei groenten, fruit en kruiden verbouwd voor en door de bewoners die ze ook graag met de stad delen in de vorm van gerechten uit de verschillende culturen: “We geven graag onze kennis uit een ander cultuur op het gebied van Turkse specialiteiten aan jullie door.”

Deze workshop maakt deel uit van ERGroeit 2015. Het complete workshopoverzicht vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter