De Binnenweg in bloei op 22 april

0

BINNENWEG IN BLOEI

Het Centrum Beeldende Kunst (CBK) zet deze zomer een deel van de Nieuwe Binnenweg in bloei. In samenwerking met Vereniging de Binnenweg plaatst het CBK dertig Rotterdamse Stokroostegels met stokrozen in drie kleuren.

De Rotterdamse Stokroostegel is een nieuw en duurzaam product van ontwerper Patrick Kruithof (ook bekend als Geen Woorden Maar Zaden-bibliothecaris). Tijdens de Internationale Dag van de Aarde op 22 april worden de tegels officieel in gebruik genomen.

Alle Rotterdammers, groot en klein, zijn om 14.00 uur van harte welkom in het CBK op de Nieuwe Binnenweg 75. Van 14.00 tot 16.00 uur worden de stokrozen geplant.

Volgens de Plants for a Future database zijn de bloemen (en na bewerking de bladeren en wortel) van de stokroos eetbaar.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties