Stadslandbouw in Amsterdam

1

In Rotterdam doen we het, maar in Amsterdam gebeurt er ook het een en ander en is er de laatste tijd veel aandacht voor stadslandbouw. Vorige week maandag gaf ondergetekende een inleiding op een avond over stadslandbouw in De Zwijger (waarvan hier een kort verslag) en als opwarmer voor de nationale Dag van de Stadslandbouw (in R’dam) kunt u morgen al naar de 020 Dag van de Stadslandbouw met onder andere een presentatie van Jan Willem van der Schans.

Volgende week woensdag wordt het boek Farming the City gepresenteerd waarin Eetbaar Rotterdam is vertegenwoordigd met stukken van Jan Willem en mij en onze vrienden van Superuse Studio, naast een keur van interessante namen uit binnen- en buitenland (met usual suspects als Carolyn Steel en Bohn & Viljoen maar ook met mij onbekende namen). Ben benieuwd.

Delen

Over de Auteur

1 reactie

Laat een reactie achter