Vruchtbaar en rijk 2014

0

Eetbaar Rotterdam wenst u een vruchtbaar 2014!

En een rijk (bodem)leven. We zijn zelf al weer aan de gang met de voorbereidingen voor een groeizaam jaar.

Op 29 maart zal de tweede editie van ER Groeit plaats vinden. Het geslaagde concept van vorig jaar is uitgangspunt voor weer een dag met workshops, markt en een lunch van lokale producten. Van Rotterdamse Munt tot Rozenburgse stadskip. U leert er meer over op ER Groeit. U bent bij deze uitgenodigd.

En morgen vind de eerste ER-borrel van dit jaar plaats bij Het Lachende Varken.  Cees Bronsveld (als socioloog werkzaam bij het onderzoeksbureau van de Gemeente Rotterdam) zal ons  vertellen over het onderzoek  naar een aantal sociale effecten van stadslandbouw dat hij in opdracht van de gemeentelijke ‘Denktank Stadslandbouw’ deed.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter