ERGroeit: Ontwerp je leven met permacultuur

0

Permacultuur is een ontwerpvisie met een sterke ethische basis en is gericht op het ontwerpen van efficiënte systemen. Tot nu toe wordt dit vooral toegepast op tuinen, maar wist je dat je permacultuur ook kunt gebruiken om je leven of je bedrijf te ontwerpen? In deze interactieve lezing vertel ik over het proces wat ik doorlopen heb, om permacultuur op mijn leven toe te passen en kijk ik met je mee naar jouw specifieke vragen. Er is altijd wel een manier om groenten verbouwen een plek te geven in je leven, het is alleen zaak om die manier te vinden.

Natuurlijk op Zuid is het bedrijf van Ragnhild Diepens: permacultuurontwerper, tuincoach en stadsboerin. Ragnhild vindt kennisoverdracht een belangrijk goed en werkt graag mee aan het bevorderen van telen binnen de stadsgrenzen: “Permacultuur is voor mij een heel logisch ontwerpsysteem en ik geloof erin dat het voor veel problemen een oplossing biedt. Ik wil deze kennis met anderen delen en denk graag mee.”

Deze workshop maakt deel uit van ERGroeit 2015. Het complete workshopoverzicht vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter