ERGroeit 2016: Inleiding snoeien hoogstamfruitbomen

0

In deze lezing  volg je de fruitboom vanuit de bossen van Centraal Azië naar de boomgaarden in Nederland. Hierna maak je kennis met het de geheimen van het fruitbomen snoeien.

Douwe Kappers is partner in Boomkroon, een (biologische) boomkwekerij met nadruk op teelt en verkoop van oude fruitrassen. Boomkroon biedt hiernaast ook diensten aan zoals snoei en onderhoud en advies over de aanleg van landschappelijke elementen (zoals haag, solitaire boom, poel, etc) met aandacht voor het bevorderen van de biodiversiteit. Met hun werkzaamheden willen zij bijdragen aan behoud van oude fruitrassen, aan een mooi landschap en zorgvuldig landschapsonderhoud.

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties