Stadslandbouwfestival ERGroeit 2017

0

Hongerig naar inspiratie en kennis over stadslandbouw? Of je nu een doorgewinterde agrariër of startende balkontuinier bent; dit is iets voor jou. Op zaterdag 18 februari 2017 organiseert Eetbaar Rotterdam de vijfde editie van stadslandbouwfestival ERGroeit.

Bij ERGroeit kies je uit  meer dan twintig workshops. Je leert alles om jouw eetbaar groen initiatief van groot tot klein te starten en te laten groeien. Van kippen houden in je stadstuin, strobaaltuinieren, wildplukken, do-it-yourself elektronica voor in de tuin, elektrische energie winnen uit planten tot het composteren van je eigen menselijke reststoffen.

Voor maar €20 doe je mee met 3 workshops naar keuze, bezoek je de infomarkt en krijg je een heerlijke lokale lunch. De kaartverkoop is gestart!

Datum: zaterdag 18 februari
Tijd: 9.15 tot 15 uur
Locatie: Stadhoudersplein 35 (VMBO Grafisch Lyceum) te Rotterdam

Voor updates en meer info: ergroeit.nl of volg ons op Facebook.

ERGroeit wordt mede mogelijk gemaakt door IVN Groen Dichterbij, De Groene Motor en Rotterdams Milieucentrum

Poster_ERG17_WEB

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties