Eetbaar lunchlandschap van Cateringa op ERGroeit 2015

0

Cateringa & Kompanen waren ook dit jaar weer veerkrachtig van de partij op ERGroeit, om voor de lunch, samen met (nieuwe) makkers, akkers te rooien. “Dit jaar hebben we akkers ingezaaid en laten we zien en proeven dat elke bodem anders is. Waar sommige akkers zich lenen voor stadslandbouw, zijn andere weer vruchtbaar voor bijvoorbeeld stadskippen, of paddenstoelen.  Op elke tafel zal een andere akker komen waarbij het aanbod varieert per smakelijke bodem. De ene groep zal tevreden zijn met de oogst, waar de andere te maken krijgt met schaarste of een vruchteloze akker. Door middel van samen oogsten, ruilhandel en eerlijk delen zal uiteindelijk iedereen een gevarieerde lunch vergaren, om samen met je nieuwe makkers van te genieten.”

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter