ER Groeit: Fruit voor elke tuin!

0

Een workshop waarbij je niet in de schoolbankjes blijft zitten! Je leert allerlei aspecten van fruitteelt, van kleine struiken tot grote fruitbomen. Vragen als: ‘Wat plant ik waar?’ en ‘Hoe moet ik snoeien?’ komen ruimschoots aan bod. Met hulp van levend materiaal wordt veel duidelijk gemaakt over de biologie en de verzorging van fruitgewassen. Er is veel om aan te raken en te snuffelen. Ook demonstreren we hoe je fruitbomen snoeit en ent. Na deze workshop kun je thuis doelgericht aan de slag en misschien de komende zomer al je eigen vruchten plukken!

Wouter den Boer (Wouter den Boer Natuurlijk): Fruitbomen zijn waardevol voor ons en onze omgeving. Ze dragen positief bij aan biodiversiteit en schone lucht. In vrijwel elke tuin of op elk balkon is plek voor een fruitboom. Maar wie zijn eigen fruit wil kunnen oogsten moet wél weten wat ie doet. Fruitbomen zijn al vele jaren mijn passie waarover ik graag vertel. Ik wil mensen inspireren ook zelf met fruitbomen aan de slag te gaan, op wat voor schaal of manier dan ook.
Ik zie jullie graag bij mijn workshop!
Voor meer informatie: www.wdbn.nl en www.hoogstamfruitsap.nl

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter