ERGroeit 2016: Samen bouwen aan een regionale voedselgemeenschap

0

Hoe bouwen we in Rotterdam een local food community? Welke rol spelen stadslandbouw-initiatieven daarin? Hoe vergroten we de groep Rotterdammers die zich met onze initiatieven wil verbinden? Tijdens deze workshop verkennen we deze vragen én krijg je ook meer informatie over wat Rechtstreex voor je kan betekenen op dit vlak.

Rachelle Eerhart is sinds december Regiocoördinator Rotterdam bij Rechtstreex, een jong bedrijf dat samen met boeren, leveranciers, wijkchefs, horeca en consumenten een local food community wil opbouwen. Hiervoor was ze projectleider Groen Dichterbij bij IVN en voorzitter bij Eetbaar Park Den Haag.

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties