ERGroeit Lunch: Rooi je Akker met je Makker

0

P1015132Cateringa & Kompanen zijn ook dit jaar weer veerkrachtig van de partij op ERGroeit, om voor de lunch, samen met (nieuwe) makkers, akkers te rooien. Dit jaar hebben we akkers ingezaaid en laten we zien en proeven dat elke bodem anders is. Waar sommige akkers zich lenen voor stadslandbouw, zijn andere weer vruchtbaar voor bijvoorbeeld stadskippen, of paddenstoelen.

Op elke tafel zal een andere akker komen waarbij het aanbod varieert per smakelijke bodem. De ene groep zal tevreden zijn met de oogst, waar de andere te maken krijgt met schaarste of een vruchteloze akker. Door middel van samen oogsten, ruilhandel en eerlijk delen zal uiteindelijk iedereen een gevarieerde lunch vergaren, om samen met je nieuwe makkers van te genieten.

En is er nog iets over van al dat lekkers? Neem dan een Cateringa-take-away-kweekbakje mee naar huis en laat er als het leeg is weer iets nieuws in groeien.

Cateringa & Kompanen is een enthousiast conceptueel catering collectief van creatievelingen en makers uit Rotterdam, met een passie voor goed eten. We verzorgen graag eet-ervaringen waarbij lekker eten niet alleen het doel is, maar meer een beleving. Een manier om te ontmoeten, te prikkelen, interactie en discussies uit te lokken. Voor elke opdracht en locatie wordt een passend concept ontwikkeld. Het resultaat is elke keer anders, altijd lekker, informeel en vooraf uitvoerig getest op menselijke proefdieren.

Projecten in het verleden behelzen alles van de Naakte Groenten workshop, Blaadjes eten, een AlgenBar, het Duizelmaal, EHBO (Eerste Hulp bij Onsmakelijkheden) tot het zelfgebouwde Liefde Gaat Door De Maas-restaurant. In hun normale leven zijn de Kompanen o.a. kunstenaar, sociaal ontwerper, kok, tuinvrouw, duizendpoot en architect. Het eten dat over is, wordt gebruikt in de Cateringa restjeskeuken. De meest geslaagde recepten komen online te staan.

Meer Cateringa & Kompanen, mét mooie plaatjes?

Volg ons op Facebook of kijk op onze website.  We zijn natuurlijk ook te mailen via info@cateringa.nl

Deze lunch is de feestelijke afsluiting van ERGroeit 2015. Het programma en een overzicht van alle leuke workshops die je kunt volgen vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter