Stadslandbouw bij Llink : ER in OBA Live / Docu “Made in Detroit”

0

Op 15 december 2008 waren Marja Versteeg en Jan-Willem van der Schans bij het Radio 5-programma OBA Live van de omroep Llink om iets te vertellen over Eetbaar Rotterdam. De uitzending is te horen of te zien hier.

Op maandag 5 januari j.l. was filmmaakster Mascha Poppenk in het zelfde programma om te vertellen over haar jongste documentaire ‘Made in Detroit’. De Amerikaanse stad is in nood. In de jaren vijftig bloeide hier de auto-industrie, nu liggen de fabrieken in ‘Motor City’ er verlaten bij. Werkloosheid, criminaliteit en armoede tekenen de stad. Maar er is hoop. ‘Stadsboeren’ telen groenten en fruit op braakliggende terreinen en vergroenen de stad van binnenuit.

De documentaire ‘Made in Detroit’ wordt donderdag 15 januari uitgezonden door LLiNK.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter