UAM 34: Measuring Impact

0

UA Magazine 34 onderzoekt hoe een stad haar stedelijke voedselsysteem in kaart kan brengen, hoe dit haar beleid kan informeren en hoe de impact van dit beleid kan worden gemeten. Ook de Nederlandse context komt voorbij in een stuk over de ervaringen in Ede met een monitoring tool. Interessant is dat deze editie start met een opinieartikel dat waarschuwt voor te veel monitoring, vanwege de administratieve last, de versimpeling van de werkelijkheid en haar onvermogen de echte problemen en mogelijke oplossingen te identificeren. Dus, ja wel leren van wat je doet maar goed oppassen dat het kader waarin je dat doet niet ten koste gaat van het eigenlijke werk.

Bekijk UA Magazine 34: Measuring Impact  

Urban Agriculture Magazine is een publicatie van de RUAF Foundation

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties