Crowdfunding Rotterzwam

0
Het R’damse initiatief RotterZwam, gevestigd in voormalig zwemparadijs Tropicana aan de Maas, kweekt sinds vorig jaar paddestoelen op basis van koffieprut uit de lokale horeca.  Om hun operatie op te schalen zijn zij een crowdfunding campagne gestart.
“Met de middelen die we tot nu toe ter beschikking hebben, produceren wij 5 kilo oesterzwammen per week. Dat willen we graag opvoeren naar 50 kilo per week. Om onze productie te verhogen hebben we o.a. een mengmachine nodig.
We hebben een aantoonbare vraag naar onze paddestoelen en we hebben inzichtelijk wat er voor nodig is om ze te produceren. Aan grondstoffen geen gebrek. En nu pakken we graag door. Als ondernemers in de nieuwe economie stappen we niet naar de bank, maar gaan we op zoek naar kapitaal via crowdfunding.”

Geinteresseerd om te investeren in de nieuwe economie?

Lees verder op de website van RotterZwam

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter