R’damse Oogst Zaait

0

In navolging van het Oogstfestival organiseert Rotterdamse Oogst op 14 mei de eerste editie van Zaait!. Hét voorjaarsfestival waarbij boeren uit stad en platteland het Noordplein – van oudsher de poort naar het Westland-  veranderen in een grootstedelijke akker en zo voor even het plein in oude luister herstellen.

Met naast de Rotterdamse Oogstmarkt de 1e Rotterdamse  Moesplantenmarkt, vrijmarkt voor eetbare planten, zaden & zaailingen. Regionale lekkernijen op het Schafthof, zaaikunst & boerendesign. Er is weer veel te beleven voor oud & jong.

Datum: zaterdag 14 mei 2011, vanaf 10 uur
Locatie: Noordplein, Rotterdam
Hou de website van Rotterdamse Oogst in de gaten voor het programma!

Dit evenement is goed te combineren met een bezoek aan ons Eetbaar Rotterdam Film Festival dat diezelfde dag plaats vindt van 15.00-19.00u.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties