Eetbaar landschap

0

Het oogstseizoen is begonnen. Volgende week is hier in R’dam het Rotterdamse Oogst Festival en komend weekend wordt de manifestatie Eetbaar Landschap in Tilburg afgesloten met een Oogstfeest. Op uitnodiging van ontwerper Ester van de Wiel hebben zes kunstenaars tools ontwikkeld om de smaak van het landschap van de voormalige waterzuivering Moerenburg te kunnen proeven, met als resultaat onder andere een landschapsbar en een wandelende brouwerij. Op zaterdag 12 september kunt u overnachten op Camping Moerenburg en o.a. een eetbare wandeling maken. U kunt ook gewoon op zondag 13 september komen voor het Oogstfeest.

Mocht Tilburg te ver zijn of mocht u om een andere reden niet kunnen, dan is het goed om te weten dat Eetbaar Landschap ook op Rotterdamse Oogst te gast zal zijn(zie onderaan pagina).

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter