Rotterdamse Stadsboeren Conferentie

0

Het voorjaar is nog niet begonnen maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Drie weken na het Educatief Stadslandbouw Festival ERGroeit vindt de volgende bijeenkomst plaats waar je als stadsboer bij moet zijn. Op vrijdag 6 maart a.s. organiseert Museum Rotterdam i.s.m. Moestuinman, ERGroeit, Natuurlijk op Zuid, Walden 21 en Stichting Vredestuin de eerste Rotterdamse Stadsboeren Conferentie.

Tijdens de bijeenkomst wordt besproken wat de samenwerkende stadslandbouworganisaties in de nabije toekomst moeten bereiken. Zijn er concrete problemen die opgelost moeten worden, uitdagingen die aangegaan moeten worden of kunnen door samenwerking concrete stappen gezet worden om stadslandbouw in Rotterdam naar een hoger niveau te tillen?

Museum Rotterdam ondersteunt en volgt deze discussie, omdat de stadsboeren een positieve en niet meer omkeerbare invloed op de stad hebben. Ervaren stadsboeren als Bas de Groot, Max de Corte, Rutger Henneman en Ragnhild Diepens staan garant voor de inhoud. Lees meer hier.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter