Permacultuurtuin ontwerpen – ERGroeit 2017

0

In deze interactieve lezing laat Ragnhild Diepens je zien wat de basisvoorwaarden zijn voor een goede permacultuurtuin. Beweeg met de natuur mee, in plaats van ertegen vechten. Leer de ethische basisprincipes en de ontwerpgereedschappen die je nodig hebt.

Hoe pak je slakken aan? Is wisselteelt nodig? Hoe maak je een onderhoudsarme tuin? Allemaal vragen die met de permacultuur systematiek beantwoord kunnen worden. Er is tijdens deze lezing voldoende ruimte voor vragen over je eigen ideeën. Er worden geen hand-outs uitgedeeld, dus neem je eigen notitieblok/pad/laptop mee.

Natuurlijk op Zuid is het bedrijf van Ragnhild Diepens: permacultuurontwerper, tuincoach en stadsboerin. Ragnhild vindt kennisoverdracht een belangrijk goed en werkt graag mee aan het bevorderen van telen binnen de stadsgrenzen: “permacultuur is voor mij een heel logisch ontwerpsysteem en ik geloof erin dat het voor veel problemen een oplossing biedt. Ik wil deze kennis met anderen delen en denk graag mee.”

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties