ERGroeit 2016: Leren maaien met de zeis

0

Maaien met de zeis is buiten dat het heerlijk en gezond is om te doen, goed voor het milieu en het is verbazingwekkend effectief. Je kunt genieten van de rust om je heen en zonder herrie maai je het gras als een gazon. Heb je geen gras maar ruigte, dan kun je ook met een dikker zeisblad maaien. Bovendien leer je zelf je blad scherp houden (haren), zodat je een mooi, functioneel en ambachtelijk gereedschap klaar hebt liggen. Je kunt sierlijk, sportief, meditatief of productief maaien, maar als je het goed doet is het altijd leuk! Leer maaien met de zeis; ambachtelijk gereedschap met een verleden en een toekomst.

Sandy van de Ban (Zeisles) is opgeleid bij de Sensenverein Österreich tot lerares maaien met de zeis en deelt graag haar enthousiasme en kennis over maaien met de zeis in haar zeiscursussen.

Het complete workshopoverzicht van ERGroeit 2016 vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties