ERGroeit: Het geheim van een succesvolle buurtmoestuin

0

Wil jij samen met je buren aan de slag met eetbaar groen? Wil je de natuur in de buurt meer ruimte geven of met behulp van groen ervoor zorgen dat mensen elkaar beter leren kennen? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de vragen van iedereen die erover denkt om een groen buurtproject te starten óf die daar recentelijk mee begonnen is.

Rachelle Eerhart is bij IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) werkzaam, o.a. als projectleider van Groen Dichterbij, een platform voor groene buurtprojecten. Naast haar werk zet ze zich in voor Haagse stadslandbouw bij Eetbaar Park en Eetbaar Den Haag.

Deze workshop maakt deel uit van ERGroeit 2015. Het complete workshopoverzicht vind je hier.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter