Zeezieke koeien toch niet zeeziek

0

Er zijn verschillende redenen waarom je kritisch kan zijn over de Floating Farm, zoals al op verschillende plekken is betoogd (zie hier en hier in dit tijdschrift), maar het argument dat de koeien zeeziek zouden worden dat de Partij van de Dieren in de strijd gooide is inmiddels van tafel geveegd. Ondertussen kreeg het project hiermee wel nationale aandacht, o.a. in de column van Youp van’t Hek in het NRC. Het AD raadpleegde een koeienfluisteraar. Of dit het soort aandacht is dat dit icoonproject wil genereren is de vraag. Aan de andere kant, zelfs de Guardian berichtte over het project. Het lijkt er ondertussen op dat het project volgende maand zonder serieuze discussie door de raad zal worden goedgekeurd. Lees ook het commentaar van Dick Veerman op Foodlog hier.

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties