Stekken en vermeerderen – ERGroeit 2017

0

Niet kopen, maar vermeerderen! Er zijn eenvoudige methodes om van jouw favoriete eenjarigen, vaste planten en struiken weer nieuwe planten te maken.

Verzamel en bewaar zaden, maak gebruik van de juiste grond en leer welke vaste planten je kan klieven of scheuren, dit levert makkelijk vaak veel nieuwe plantjes op! Er zijn meerdere manieren om planten en struiken te stekken, zoals de koude winterstek en de zachte zomerstek. Waarom zou je nieuwe planten kopen als je zelf rijker bent dan je denkt?!

Marianne Bakelaar is groencoach en werkt voor Creatief Beheer als tuinbeheerder. Tevens geeft ze educatie in planten vermeerderen, borders samenstellen en schilderachtig tuinieren. Ze is coach voor mensen die graag met hun tuin aan de slag willen, maar door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer zien. Marianne’s missie: “ik leer je het maximale uit je stukje grond te halen”.

Bekijk het hele workshopoverzicht en koop je kaartje >

Stekken en vermeerderen

Delen

Over de Auteur

Gesloten voor reacties