De Groene Stad

0

Iedere burger, jong en oud, heeft recht op voldoende kwaliteitsgroen in zijn directe leef- en werkomgeving. Op deze aarde leven in 2030 al 5 miljard mensen in de stad. Dat gaat grote eisen stellen aan de planning voor de inrichting van het stedelijk gebied. Groen is belangrijk voor woonkwaliteit, gezondheid, ontspanning en een schoner milieu.

Op de website De Groene Stad heeft u toegang tot diverse artikelen en opinies die vanuit verschillende invalshoeken over het sociale, maatschappelijke, ecologische of economische belang van het groen zijn verschenen. De informatie is onderverdeeld in vier hoofdthema’s: Wonen, Werken, Gezondheid en Recreatie. U kunt alle informatie downloaden of bij de betreffende organisatie aanvragen.

Delen

Over de Auteur

Laat een reactie achter